Werken met Josette

Deskundig, persoonlijk en betrokken

Josette van Toor

Als performance nutritionist werk ik al +10 jaar met veel plezier in mijn eigen praktijk

Als je je voeding écht goed wilt aanpakken, is dit heel individueel en specialistisch werk.

Het moet tenslotte naadloos aansluiten bij jouw type sport, trainingen, doelen, voorkeuren en lijf. Gaan we dat samen aanpakken?  Lijkt me leuk!

Ik kan je ondersteunen met verschillende hulpvragen binnen verschillende sporten. Van het krijgen van meer inzichten in je voeding tot een goed adviesplan op maat en van kennisoverdracht tot het oplossen van specifieke klachten. Denk hierbij aan blessures, spierpijnen en die vervelende (te) zwaar aanvoelende benen.

Mijn pakketten

Quickscan Pakket

Wil jij aan de slag met een voedingsplan, veel praktische tips en gewoon weten wat je moet eten? Een Quick Scan is een knettergoede introductie in de sportvoeding zodat jij snel en gemakkelijk aan de slag kan. No-nonsense maar gewoon duidelijkheid.

Meer informatie

Geschikt voor alle sporters die zelfstandig met een plan aan de slag kunnen.
Je krijgt:

 • 2 x één-op-één sessie
 • 2x meting lichaamssamenstelling
 • 2 voorbeeldmenu’s en een screening van je huidige voeding
 • Basis advies in supplementen (indien nodig)
 • Meer voorbeeld menu’s voor een meerprijs van €15,- per menu

Duur: 6-8 weken
Kosten: €299,-

  Wil je aan de slag? Goed nieuws! Het Quick Scan Pakket is het enige pakket welke ook zonder een telefonische strategiesessie in te plannen is. Dus gelijk aan de slag? Meld je dan gelijk aan via mijn contactformulier.  Toch liever even sparren of dit helemaal aansluit bij je wensen? Plan dan hier gelijk je strategiesessie in bij mij in de agenda.

  Wedstrijd Pakket

  Ben jij klaar voor de volgende stap in je sportprestaties en wil je dat je voeding je hier maximaal in kan ondersteunen?Tijdens dit pakket gaan we 4 maanden lang 1-op-1 aan de slag kunt werken aan jouw doelen.

   

  Meer informatie

  Tijdens het Wedstrijd Pakket ben ik vier maanden lang jou sparringpartner.  We bespreken uitgebreid je doelen, hebben metingen van je lichaamssamenstelling en energieverbruik, maak ik een analyse van je voeding, krijg je een adviesplan op maat (inclusief uitgebreid informatief E-book) en zorgen we ervoor dat je de kennis en tools hebt om je voeding zelfstandig te kunnen inrichten.

  Het Wedstrijd Pakket is bedoeld om:

  • Grip te krijgen op je voeding;
  • De ‘waarom’ achter voeding te begrijpen;
  • De timing van voedingsstoffen te begrijpen en te kunnen toepassen;
  • Te weten hoe je kan variëren in je voeding;
  • Zelf schema’s te leren maken;
  • Inzage te krijgen in al jouw vragen over voeding;

  Je krijgt:

  • 3 x één-op-één sessie
  • 1x telefonisch sparringsmoment
  • 3x meting lichaamssamenstelling
  • 3 voorbeeldmenu’s en een screening van je huidige voeding
  • Tips voor jouw ultieme wedstrijdvoeding
  • Suppletieplan (indien nodig)
  • Sportvoedingsplan (indien nodig)
  • Meer voorbeeld menu’s voor een meerprijs van €15,- per menu

  Duur: 4 maanden
  Kosten: €599,-

  Klaar om aan de slag te gaan en te leren wat je moeten eten rondom je trainingen en wedstrijden én hoe je dit het beste kunt timen? Dan wil ik je uitnodigen om een vrijblijvende telefonische strategiesessie in te plannen. Hierin kunnen we nog even sparren en een plan van aanpak bespreken. Waarom? Omdat ik 100% zeker wil weten dat ik je kan helpen. Ik wil zeker weten dat we een klik hebben zodat we 4 maanden lang kunnen knallen samen.

  Blessure Pakket

  Ben je geblesseerd en wil je zeker weten dat je op maximale sterkte kan revalideren? Dan is dit pakket voor jou!  Tijdens je revalidatie ondersteun ik je vanaf het moment dat je blessure ontstaat tot je weer volledig belastbaar bent.

  Meer informatie

  Ben je (langdurig) geblesseerd en wil je sterk en snel te genezen? Dan is je voeding een essentieel onderdeel gedurende je herstel. Vanaf het moment van het ontstaan tot het moment dat je weer mag doen wat je het liefste doet: volle bak gaan. I got your back gedurende je revalidatieperiode.

  Je krijgt:

  • 5x één-op-één sessie
  • 5x meting lichaamssamenstelling
  • 2 voorbeeldmenu’s + aanpassingen naar ‘return to play’ i.s.m. de fysio
  • Suppletieplan

   Duur: gedurende je revalidatie, maximaal 6 maanden
   Kosten: €349,-

   Premium pakket

   Ben je profsporter of wil je profsporter worden? Dan is voeding een onmisbare schakel tot maximale ontwikkeling en performance. Tijdens het Exclusieve Pakket gaan we 9 maanden lang 1:1 intensief aan de slag.

   Meer informatie

   Wil je jouw gehele sportseizoen intensief begeleid worden en met je doelen aan de slag? Wil je je voeding laten meebewegen gedurende je (wedstrijd)seizoen en begeleid worden als een Olympisch sporter? Of heb je meerdere (complexe) hulpvragen waar je mee aan de slag wilt? Dan is het Premium pakket iets voor jou!

   We gaan intensief aan de slag met alle praktische zaken, waarbij ik veel (nadenk)werk voor je uit handen neem. Daarnaast krijg je ook alle inzichten die nodig zijn om maximaal voor je lijf te zorgen en fit te blijven.

   • 9x één-op-één sessie
   • 5x meting lichaamssamenstelling
   • Voorbeeldmenu’s per periode doelstelling
   • Een plan voor jouw ultieme wedstrijddag
   • Suppletieplan
   • Suppletie periodisatie plan
   • Verdieping in know how
   • Voeding in hotels, trainingsstages en op reisdagen
   • Tussentijdse coaching voor je gehele (wedstrijd)seizoen

   Duur: 9 maanden
   Kosten: €1999,-

   Geschikt voor sporters die alles uit hun lijf, sport en gezondheid willen halen. Geschikt voor de sporters die next level willen en bereid zijn om niet alleen hard te trainen, maar ook alle randzaken – zoals voeding – te masteren.

   ISAK metingen

   Heb je alleen behoefte aan het goed monitoren van progressie door het meten van lichaamssamenstelling? Ook dat kan in de praktijk! Het meten van de lichaamssamenstelling doen we door middel van een ISAK meting.

   Meer informatie

   Dit is een Internionaal gestandariseerde huidplooimeting, waarbij gekeken wordt naar de som van de huidplooi, het verloop van de samenstelling (bij meerdere metingen) en het somatotype.

   De meting inclusief analyse duurt gemiddeld 25-30 minuten en vindt altijd plaats op de praktijk.

   Kosten €40,- excl BTW

   Waarom werken met Josette?

   N

   +10 jaar werkervaring

   N

   Focus op topsport én recreatieve sporters

   N

   Onderdeel van Internationaal Olympisch Comité

   N

   Betrokken en persoonlijk

   Mooie woorden

   Wil je weten hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren?

   Één telefoontje met Josette en een kleine aanpassing in mijn dieet op mijn wedstrijd dagen zorgden meteen voor resultaat. Meer energie, geen zware benen en beter herstel.

   Nathalie van den Adel

   Prof. basketbalster Team NL

   ” Ik heb goed het verschil van voeding kunnen merken bij mijn eerste revalidatie en tweede revalidatie. De kracht van voeding wordt echt te vaak onderschat! Wat een verschil! Bedankt Josette! Dankzij jou sta ik nu weer topfit op het veld!

   Sanne Haarbrink

   Handbalster

   Ik zit nog in het herstelproces, maar de fysio is zeer te spreken over mijn progressie. Goed op mijn voeding blijven letten en oefeningen doen, en dan ben ik snel weer op mijn oude niveau! Ik heb echt veel aan Josette, haar kennis en enthousiasme is erg fijn. Echt een vakvrouw.

   Milou Smellink

   Hardloopster

   Plan je strategiesessie

   Om zeker te weten dat ik de juiste persoon ben om jou op het gebied van (sport)voeding te ondersteunen plan ik graag een telefonische vrijblijvende strategiesessie met je in. Dus ben je een top- of wedstrijdsporter, of een mega fanatieke en gemotiveerde recreatieve sporter en wil je met je voeding aan de slag? Dan kun je een strategiesessie inplannen.

   Tijdens deze sessie zoomen we alvast wat dieper in op je doelen en hulpvragen. Zijn we een match? Dan leg ik je gelijk alles uit over de werkwijze in de praktijk en kunnen we de eerste afspraak plannen. Zo kunnen we zo snel mogelijk starten!

   Heb je nog vragen?

   Lees dan eerst de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in.