Maak kennis met Sanne Kramer: Performance Diëtist

Ken je Sanne al? Sanne is mijn partner in crime op de werkvloer. Ze is sinds september 2023 officieel bij ons in de praktijk aan de slag als Performance Diëtist. Omdat ik ontzettend blij met haar ben en natuurlijk de grote waarde die ze voor jouw kan betekenen stel ik haar graag even uitgebreid aan je voor.

Achtergrond

Sanne heeft de master ‘Sports Nutrition’ gedaan na haar opleiding Voeding & Diëtetiek. Daarna is ze als diëtist aan de slag gegaan, onder andere bij de academie van FC Utrecht, waar ze vier jaar heeft gewerkt. Hoewel ze vrij rustig overkomt weet Sanne precies wat ze wil en hoe ze jou van het beste advies kan voorzien. Ze neemt dan ook geen blad voor de mond als het gaat om voeding en heeft het plan van aanpak waarschijnlijk al bedacht voordat je op intake bent geweest.

Daarmee is Sanne een heel kundige Performance Diëtist die gaat voor langdurige resultaten. 

Met wie werkt Sanne?

In de praktijk begeleid Sanne recreatieve sporters met uiteenlopende hulpvragen. Ze spart graag over het behalen van doelen met betrekking tot lichaamssamenstelling, fitter worden, sterker worden of het herstel bij blessures. Daarnaast werkt ze veel met jeugdsporters en alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Wat de hulpvraag ook is, Sanne is ontzettend betrokken en denkt graag in oplossingen.

Doe maar normaal

Een van de dingen waarom ik ontzettend graag met Sanne werk is omdat wij dezelfde visie delen. We kunnen van voeding een heel ingewikkeld “ding” maken, maar uiteindelijk is normaal doen meestal meer dan genoeg. Sterker nog, vaak levert het veel meer waardevolle resultaten op. Geen ingewikkelde diëten, geen ingewikkelde pillen, geen ingewikkelde constructies met koken. Bij ons in de praktijk is het uitgangspunt dat eten leuk, lekker én praktisch moet zijn. Maar wel persoonsgericht. Er is geen “one size fits all”. Daarnaast vinden we dat voeding volwaardig moet zijn. Sanne zegt hierover: “Het moet simpelweg een eetpatroon zijn dat alle voedingsstoffen bevat die je lijf nodig heeft. Niets meer en niets minder”.

Bij ons in de praktijk is het uitgangspunt dat eten leuk, lekker én praktisch moet zijn. Maar wel persoonsgericht. Er is geen “one size fits all”.

Tevens vindt Sanne het belangrijk dat er in een goed advies rekening gehouden word met bepaalde voedselvoorkeuren. Pas dan kan je een langdurig resultaat behalen. Want eerlijk, snel resultaat behalen is meestal niet zo moeilijk. Het is pas ingewikkelder om dat resultaat ook vast te houden. Ook daar ligt een focuspunt in de praktijk.

Wil je aan de slag met Sanne?

Wil je aan de slag met Sanne? Dat kan natuurlijk via mij zodat ik jullie in contact kan brengen. Maar dat kan vanzelfsprekend ook rechtstreeks! Sanne doet in december en januari alle strategiesessies (in mijn agenda in te plannen) en bij een match plannen jullie een intake in. Liever gelijk aan de slag? Dan kan je mailen naar Sanne@veelbeter.nl .

Wellicht zijn deze blogs ook interessant voor jou: