Even voorstellen

Geschreven door Josette van Toor

september 22, 2022

Mijn naam is Katja Duurland en ik ben 47 jaar. In 1998 ben ik afgestudeerd als diëtist en daarna heb ik een post HBO-specialisatie sportdiëtetiek gedaan.

Sportdiëtetiek was voor mij een logische keuze omdat mijn leven al geruime tijd bestaat uit een actieve levensstijl. Als puber deed ik teamsport en later duursport. Triatlon is nu mijn passie en ik train hiervoor de nodige uren per week.

Ik krijg veel energie van het motiveren, informeren en op weg helpen van anderen en ze, stap voor stap, (door gezonde voeding) lekkerder in hun vel te laten voelen. Of het nu gaat om kleine veranderingen in de voeding waardoor deze gezonder wordt of het gaat om een X aantal kilo’s kwijt te raken.

Mijn visie op voeding

Ik wil niet diegene zijn die met haar vingertje naar je wijst als je je komt wegen en kijkt naar de calorieën. Ik wil je plezier aan voeding laten beleven. Ik geef geen diëten. We gaan samen kijken naar de juiste voeding die persoonlijk en specifiek is afgestemd is op jouw doel.

Hoewel voeding een essentieel onderdeel is van ons leven is het voor velen van ons ook een ‘struggle’.

Hoe moet ik nou gezond eten? Hoe zorg ik dat ik mij lekker in mijn vel voel?

Ik kan je hierbij helpen!

Ben jij gemotiveerd om aan je voeding te gaan, om jouw doelen te bereiken? Neem dan contact op om een afspraak te plannen. Na ons gesprek stel ik een adviesplan op, zodat je meteen zelf aan de slag kan. Maar ik zal je zeker niet meteen loslaten en je zelf alles laten uitzoeken. Ik neem je mee, stap voor stap, om ervoor te zorgen dat jij zelf leert hoe je heerlijke en gezonde voeding kunt samenstellen en plezier kan hebben in eten en alles wat daarbij hoort.

Zie ik je snel?

Plan hier je afspraak in.

Groetjes, Katja

Wellicht zijn deze blogs ook interessant voor jou:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.