Reviews

Lees hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren

"Mijn ervaring met Josette heeft niet alleen geleid tot een succesvolle marathon, maar ook tot een dieper inzicht in hoe ik mijn lichaam het beste kan voeden en verzorgen. Voor iedereen die zijn of haar sportprestaties en lichaam serieus neemt, is mijn boodschap helder: plan een ontmoeting met Josette. Het is een investering in jezelf waar je absoluut geen spijt van zult krijgen."

"Vanaf ons eerste contact ben ik super blij met jou. Je luisterde goed naar mij en door een meting van mijn lichaam konden we zien waar ik op dat moment stond"

"Als je intensief en serieus met je sport bezig bent, kan Josette jouw gamechanger zijn. Vergeet het standaard voedingsadvies. Bij Josette is het exclusief maatwerk. "

"Following Josette's food plan advice, in few weeks I notice huge change. Hard training session were no longer an issue, I had better and faster recovery and my overall energy level went up so I no longer need my regular afternoon power naps."

Myrthe Schoot

Yara ten Holte, Keepster TeamNL Handbal Dames

”Ik heb de afgelopen 7 jaar gemerkt dat voeding een enorm aandeel heeft op mijn prestatievermogen. Op de momenten dat ik mijn voedingsschema niet volgde, heb ik veel meer last van vermoeidheid en slechter herstel. Na die ervaring ben ik mij bewust geworden hoe belangrijk voeding voor mij en mijn sportprestaties is”’

In topsport is elke procent belangrijk en daarin is Josette een fijne ondersteuning. Ze is betrokken en ziet haar baan ook als topsport!

Josette heeft me goed geholpen toen ik geblesseerd raakte aan mijn knie en geopereerd moest worden. Ze wist precies welke supplementen ik voor, tijdens en de mijn operatie moest nemen waardoor ik goed voor mijn lichaam kon zorgen en snel kon herstellen. In topsport is elke procent belangrijk en daarin is Josette een fijne ondersteuning. Ze is betrokken en ziet haar baan ook als topsport!

– Myrthe Schoot
Volleybalster Team NL

Myrthe Schoot
Myrthe Schoot

Marcella

Ik heb veel gehad aan mijn consult bij Josette. Met name als het gaat om timing van voeding heb ik veel geleerd. Ik merk dat ik na mijn harde tempotrainingen en duurlopen beter herstel.

Naast waardevolle adviezen over welke voeding wanneer te nuttigen, heb ik ook veel lekkere en leuke recepten leren kennen dankzij Josette. (Als topsporter met een druk leven is “geen tijd” niet langer een gerechtvaardigd excuus. Ik ben namelijk veel gemakkelijke “on the go recepten” rijker 😉).

Voor mijn marathon voorbereiding ga ik Josette ook zeker weer benaderen voor voedingsadvies op maat!

Nathalie van den Adel, prof. basketbalster (3×3 Team NL)

“Één telefoontje met Josette en een kleine aanpassing in mijn dieet op mijn wedstrijd dagen zorgden meteen voor resultaat!

Ik had afgelopen seizoen toch nog wat vragen over mijn voedingspatroon en de klachten die ik had (zware benen, energie tekort op wedstrijd dagen). Al heel snel kwamen we er achter dat ik op wedstrijd dagen net te weinig at. Toen werd weer duidelijk dat het belang  van koolhydraten in je dieet voor je energie/herstel heel erg belangrijk zijn. Terwijl ik dacht genoeg te eten, bleek dus dat het echt nog wel meer mocht zijn. Één telefoontje met Josette en een kleine aanpassing in mijn dieet op mijn wedstrijd dagen zorgden meteen voor resultaat. Meer energie, geen zware benen en beter herstel.

Nathalie van den Adel

“Voor iedere atleet is er dat cruciale moment waarop je realiseert dat er méér nodig is dan louter training om een doelstelling te behalen. Voor mij kwam dat besef tijdens de voorbereidingen op de marathon van Boston. De laatste stap in die voorbereiding? Voedingscoach Josette van Toor.”

Als je intensief en serieus met je sport bezig bent, kan Josette jouw gamechanger zijn. Vergeet het standaard voedingsadvies. Bij Josette is het exclusief maatwerk. Mijn traject begon met een bloedtest via de huisarts. Hierop volgde een nauwkeurig uitgewerkt voedingsadvies, toegesneden op mijn specifieke situatie en behoeften.

Josette gaat grondig te werk. Ze analyseert je huidige voedingspatroon en integreert haar adviezen naadloos daarin. Zo ben ik, op haar aanraden, minder (en andere) supplementen gaan gebruiken en juist meer gaan eten. Dankzij deze, en andere aanpassingen, merkte ik een opmerkelijke verbetering in mijn herstel na intensieve trainingssessies. Het resultaat? Beter presteren en, niet te vergeten, een boost in zelfvertrouwen.

Mijn ervaring met Josette heeft niet alleen geleid tot een succesvolle marathon, maar ook tot een dieper inzicht in hoe ik mijn lichaam het beste kan voeden en verzorgen. Voor iedereen die zijn of haar sportprestaties en lichaam serieus neemt, is mijn boodschap helder: plan een ontmoeting met Josette. Het is een investering in jezelf waar je absoluut geen spijt van zult krijgen.

– Jan Joost

Saskia Weinans

Saskia Weinans, hardloopster

Josette vroeg meteen hoe mijn energie was in trainingsweken en liet mij inzien waar ik al goed bezig was en waar ik nog winst kon behalen. Wat voor mij super fijn was, is dat ze niet zomaar een eetlijst voorschrijft. Maar juist je zelf leert waarom en welke keuzes je het beste kan maken. Dit ook nog op een hele prettige leuke manier.

Hierdoor kon ik doorgaan met mijn vrije eetpatroon wat ik inmiddels had ontwikkeld en absoluut niet weer krampachtig wilde hebben zoals met mijn stoornis. Zo leerde ik wat ik juist wel of niet kon eten voor mijn trainingen om mijn buikklachten te voorkomen.

Maar leerde ik ook dat ik in mijn herstel nog veel te winnen had en heb ik inmiddels ook na mijn training nog voldoende energie voor de rest van de dag of volgende training! Door een blessure is de marathon nog niet gelukt maar inmiddels ben ik hier ook naar onderweg. Met de kennis die ik inmiddels heb opgedaan dankzij Josette, ben ik niet meer bang met te weinig energie aan de start te staan of de marathon door te komen.

Priscilla van Oorschot
Atletiek

“Ik ben bij Josette van Toor gekomen omdat ik mijn prestaties graag wilde verbeteren op de 400 en de 800m. Waar ik in een week 7-9x train en daarnaast werk als fysiotherapeute merkte ik dat ik vaak vermoeid was en zware benen had tijdens de trainingen.

Josette en ik maakten een plan om deze klachten aan te pakken. Na een aantal weken merkte ik echt het verschil! Tijdens mijn werk had ik geen dipjes meer en ook mijn vermoeidheid en zware benen waren zo goed als weg tijdens de trainingen.

Wat ik heel goed vind aan Josette is dat ze echt luistert naar jouw verhaal en zich daarop aan past. Ik heb altijd een haat-liefde verhouding gehad met voeding, en daar houd ze rekening mee. Dus als je een specifiek doel hebt omtrent voeding, of enige twijfels hebt over voeding, ga naar Josette van Toor, zij kan je daar heel goed mee helpen! (En wie weet loop/spring/fiets jij ook PR na PR 😉)

Nathalie van den Adel

Wil jij ook deze resultaten behalen?

Om zeker te weten dat ik de juiste persoon ben om jou in je sportvoeding te ondersteunen plan ik graag een telefonische vrijblijvende strategiesessie met je in. Ben je een top- of wedstrijdsporter en er helemaal klaar voor om je voeding vóór je te laten werken om topprestaties te leveren? Plan dan je strategiesessie via onderstaande button.

Ben je een recreatieve sporter en wil je graag aan de slag? Stuur dan een mail naar Sanne@veelbeter.nl om je aan te melden.

Nieuwsbrief

Tips & tricks over voeding elke maand in je inbox?