Josette van Toor e-book

Wil je graag aan de slag met jouw voeding?

Wil je graag met je voeding aan de slag omdat je merkt dat er “ergens” iets niet helemaal lekker loopt? Ervaar je misschien wel specifieke klachten waardoor je met je voeding aan de slag wilt? Of twijfel je op welke vlakken voeding iets voor je kan betekenen?

Download dan nu mijn gratis E-book. Hierin bespreek ik de vijf meest voorkomende signalen dat je voeding niet helemaal aansluit bij je (top)sport. Weten wat de signalen zijn en waar je zelf al kritisch op kunt letten? Vul dan je gegevens in en ontvang ‘m automatisch in je mailbox!

8 gezonde voedingstips

In deze gratis guide krijg je niet alleen informatie over welke voedingstips voor jou als sporter belangrijk zijn maar ook waarom dat zo is. Ik ben namelijk dol op de ‘waarom’! En ja, sommige zijn misschien een open deur maar dat is niet voor niets!

Dus ben jij benieuwd naar de 8 belangrijke tips zijn voor jou al sporter? Download dan nu mijn gratis guide! Vul je gegevens in en ontvang ‘m automatisch in je mailbox!

Josette van Toor e-book

Kennisoverdracht staat bij mij centraal

Bold moves. Dat is waar het om draait in de topsport. Het niet alleen anders doen dan de rest, maar het ook beter doen. Slimmer. En door je voeding écht goed aan te pakken doe je het zoveel slimmer!

Begrijpen waarom je bepaalde producten moet eten. Begrijpen waarom timing belangrijk is en waarom je op trainingsdagen een andere focus hebt dan op rustdagen. Kennisoverdracht staat dan ook helemaal centraal. Zowel tijdens de 1-op-1 begeleiding als in de verdiepende online academy waar je toegang tot krijgt.

Gaan wij samen aan de slag?

Plan dan een strategiesessie in. Heb je nog vragen en staat jouw vraag niet tussen de FAQ? Stel je vraag dan gerust via mijn contactformulier.