Josette van Toor e-book

Wil je graag aan de slag met jouw voeding?

Wil je graag met je voeding aan de slag omdat je merkt dat er “ergens” iets niet helemaal lekker loopt? Ervaar je misschien wel specifieke klachten waardoor je met je voeding aan de slag wilt? Of twijfel je op welke vlakken voeding iets voor je kan betekenen?

Download dan nu mijn gratis E-book. Hierin bespreek ik de vijf meest voorkomende signalen dat je voeding niet helemaal aansluit bij je (top)sport. Weten wat de signalen zijn en waar je zelf al kritisch op kunt letten? Vul dan je gegevens in en ontvang ‘m automatisch in je mailbox!

8 gezonde voedingstips

In deze gratis guide krijg je niet alleen informatie over welke voedingstips voor jou als sporter belangrijk zijn maar ook waarom dat zo is. Ik ben namelijk dol op de ‘waarom’! En ja, sommige zijn misschien een open deur maar dat is niet voor niets!

Dus ben jij benieuwd naar de 8 belangrijke tips zijn voor jou al sporter? Download dan nu mijn gratis guide! Vul je gegevens in en ontvang ‘m automatisch in je mailbox!

Josette van Toor e-book

Kennisoverdracht staat bij mij centraal

Sportvoeding is een vrij jonge wetenschap. Om hierin up-to-date te blijven volg ik ieder jaar minimaal één (internationale) cursus. Science is alles voor mij. Geen adviezen gebaseerd op ervaringen. Bij mij staat een onderbouwd advies centraal. Een advies met een gedachte waarbij de laatste wetenschappelijke inzichten vertaald zijn in de praktijk.

Zijn koolhydraten nodig voor of na een training?

Zijn koolhydraten nodig voor of na een training?

Wanneer je veel traint en/of wedstrijden hebt, is het belangrijk om de juiste brandstof binnen te krijgen. Koolhydraten zijn de primaire brandstof voor het lichaam en daarmee dus essentieel voor het functioneren van het lijf. Maar wist je al dat je lichaam in de...

Lees meer
Wat zijn BCAA’s en heb je ze echt nodig?

Wat zijn BCAA’s en heb je ze echt nodig?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, de BCAA’s. Het is een supplement welke veel wordt toegepast om bijvoorbeeld spiergroei te bevorderen en/of sportprestaties te verbeteren. Maar wat zijn BCAA”s precies en moet je dit echt nemen? Waar staat BCAA voor? BCAA’s zijn de...

Lees meer
Lichaamssamenstelling & sportprestaties.

Lichaamssamenstelling & sportprestaties.

Ik zie en hoor het steeds vaker om me heen: sporters die het idee hebben dat het lichaamsgewicht samenhangt met sportprestaties. En dan voornamelijk het vetpercentage. Hoe lager hoe beter voor hun gevoel. Dit komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor. Mede daardoor...

Lees meer

Gaan wij samen aan de slag?

Plan dan een strategiesessie in. Heb je nog vragen en staat jouw vraag niet tussen de FAQ? Stel je vraag dan gerust via mijn contactformulier.