Dankjewel!

Josette van Toor

Geweldig dat je erbij bent op 25 maart!

Het beloofd een fantastische dag te worden vol actie, inspiratie en natuurlijk informatie. Jouw ticket heb je als het goed is ontvangen in je mail, (het kan 1 tot 3 minuten duren) daar staat alle informatie op die je nodig hebt. Mocht je het ticket niet hebben ontvangen, check dan voor de zekerheid even je spambox.

Heb je toch nog vragen? Stuur mij dan gerust een berichtje!

Tot 25 maart!

Liefs, Josette

Kennisoverdracht staat bij mij centraal

Sportvoeding is een vrij jonge wetenschap. Om hierin up-to-date te blijven volg ik ieder jaar minimaal één (internationale) cursus. Science is alles voor mij. Geen adviezen gebaseerd op ervaringen. Bij mij staat een onderbouwd advies centraal. Daarmaast blog ik graag over voeding en (top)sport.

Volg je mij al op social media?