Klaar om te knallen?

Let’s go!

Ben jij er helemaal klaar voor om voeding vóór te laten werken? Om voeding als essentieel onderdeel te integreren in jouw topsport carrière? Dan help ik je ontzettend graag.

Wil je aan de slag met een Quick Scan? Dan kan je je meteen aanmelden via het contact formulier. Ik neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wil je gerichter aan de slag met het Wedstrijd Pakket of Premium Pakket? Plan dan je vrijblijvende telefonische strategiesessie in. Talk to you soon!

Josette van Toor contact

Plan je strategiesessie

Om zeker te weten dat ik de juiste persoon ben om jou in je sportvoeding te ondersteunen plan ik graag een telefonische vrijblijvende strategiesessie met je in. Ben je een top- of wedstrijdsporter en er helemaal klaar voor om je voeding vóór je te laten werken om topprestaties te leveren? Plan dan je strategiesessie via onderstaande button.

Ben je een recreatieve sporter en wil je graag aan de slag? Stuur dan een mail naar Sanne@veelbeter.nl om je aan te melden.

Heb je nog vragen?

Emailadres

Info@Josettevantoor.nl

bezoek mij ( op afspraak)

Josette zit gevestigd in het pand van Veel Beter:
Elektronweg 4, 1362 JP Almere
Aanwezig op de praktijk van ma t/m wo
Bereikbaar van ma t/m do.

Logo veel Beter
Logo Team Nl
Josette Contact

Tips & tricks over voeding elke maand in je inbox?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

FAQ

Hoe weet ik zeker dat jij mij kunt helpen?

Wil jij écht aan de slag om jouw topsport carrière te ondersteunen met voeding? Dan is de kans héél groot dat ik je kan helpen. Wanneer je de puntjes op de ï wilt zetten óf wanneer je specifieke klachten hebt. Natuurlijk willen we beide weten of we een match zijn. Wil je een langere periode aan de slag of wil je sparren over je hulpvraag en doelen? Plan dan een vrijblijvende telefonische strategiesessie in. 

Ennne, nu je hier toch bent…. Heb je de reviews van andere topsporters al gelezen? 

Kan ik mij ook als recreatieve sporter aanmelden?

Jazeker! Maar dan bij mijn lieve collega Performance Nutritionist Sanne Kramer. Sanne focust zich in de praktijk op de gemotiveerde recreatieve- en talentsporter. Dus heb jij sportvoeding gerelateerde hulpvragen en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen bij Veel Beter Voeding? Mail dan naar Sanne@veelbeter.nl

Kan ik ook bij je terecht als ik geen sporter ben?

Ja en nee! Verwarrend he? Zelf begeleid ik alleen top- en wedstrijdsporters. Maar mijn lieve collega Sanne Kramer begeleid wel recreatieve sporters en mensen die niet (of een beetje) sporten!

Dus wil je afvallen, aankomen, gezonder eten of meer weten over voeding? Dan kan je bij Sanne terecht! Aanmelden kan via Sanne@veelbeter.nl

Kan de begeleiding online plaatsvinden?

Dat kan absoluut. Ik begeleid veel internationale sporters, en zoals je begrijpt is dat altijd online. Wel geef ik de voorkeur aan minimaal één face-to-face moment indien mogelijk. Maar zo niet, geen probleem, dan vinden de consulten plaats via een beveiligde online videoverbinding.

Wat is een strategiesessie?

Een strategiesessie is een vrijblijvend telefonisch contact moment.

Het is bedoeld om te kunnen sparren over je hulpvragen en om zo te kunnen kijken of we de beste match zijn om te kunnen knallen samen. Tijdens dit gesprek zal ik enkele kritische vragen aan je stellen om te bepalen of ik je voldoende goed kan helpen en je bij mij op de praktijk op je plek bent. Zijn we een match? Dan zal ik je natuurlijk ook de werkwijze in de praktijk uitleggen. Een strategiesessie is niet verplicht voor 1 op 1 coaching middels een Quick Scan Pakket. Voor de overige pakketten wel.

Je kunt je sessie hier  inplannen.

Heb ik een verwijzing nodig?

Nee, je hebt géén verwijzing nodig om een afspraak te maken. Heb je een medische indicatie? Dan kan het wel handig zijn om een verwijzing van de (sport)arts te hebben. Maar het is dus niet verplicht.

Kunnen de kosten vergoed worden door de verzekering?

Als sportdiëtist heb ik géén contracten met zorgverzekeringen. In theorie worden de pakketten dus niet vergoed. Wel kun je de factuur indienen bij de zorgverzekering. In sommige situaties krijg je een gedeelte terug (te verrekenen met het wettelijk verplichte eigen risico). Wanneer je bij Zilveren Kruis aanvullend verzekerd bent (1 t/m 4 sterren) heb je éénmalig recht op een vergoeding vanuit “voedingsvoorlichting”

‘. Je bent in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor het indienen van de factuur. Ik kan geen garanties geven op vergoeding.

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, het is niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Bestaan er vervolgtrajecten?

Jazeker! We starten altijd met één van de aangeboden pakketten.  Maar het komt heel vaak voor dat sporters het toch fijn vinden om naderhand nog te komen meten of nog kunnen sparren over hun voeding.

En dat is volkomen logisch! Daarom zijn er 3 verschillende vervolgpakketten waar ik je alles over zal vertellen zodra je pakket afloopt.

Moet ik sportkleding aan?

Nee, het is niet nodig om sportkleding aan te hebben. We gaan geen actieve (sport)sessie doen.

Werk je met studenten/stagiaires?

Nee, momenteel kan ik geen ondersteuning bieden aan scholieren en/of studenten in welke vorm dan ook.

Ik vind het belangrijk dat jij als student maximale ondersteuning krijgt en door de diversiteit aan werkzaamheden en de drukte in de praktijk kan ik je dat momenteel onvoldoende bieden.

Let’s get social!