Als jij je voeding écht goed wilt aanpakken, dan is dit heel individueel en specialistisch werk. Alleen dan kan je namelijk maximaal aan de slag met jouw hulpvragen en doelen. Oftewel, maatwerk staat centraal. Het moet tenslotte naadloos aansluiten bij jouw type sport, trainingen, doelen, voorkeuren en lijf. Gaan we dat samen aanpakken?  Lijkt me leuk! 

Om zeker te weten dat ik de juiste persoon ben om jou op het gebied van (sport)voeding te ondersteunen plan ik graag een telefonische vrijblijvende strategiesessie met je in. Dus ben je een top- of wedstrijdsporter, of een mega fanatieke en gemotiveerde recreatieve sporter en wil je met je voeding aan de slag? Dan kun je een strategiesessie inplannen.

Tijdens deze sessie zoomen we alvast wat dieper in op je doelen en hulpvragen. Zijn we een match? Dan leg ik je gelijk alles uit over de werkwijze in de praktijk en kunnen we de eerste afspraak plannen. Zo kunnen we zo snel mogelijk starten!

Word jij daar net zo enthousiast van als ik? Klik dan op deze link om een strategiesessie in te plannen. 

Heb je nog vragen? Vul dan gerust onderstaand contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik hoop je snel te spreken!

    Volg mij ook op Social Media