Hi!

Momenteel is het niet mogelijk om 1-op-1 begeleiding van mij te krijgen. Er is een tijdelijke patiëntenstop vanwege de mega drukte. Wel is het mogelijk om bij mijn collega Performance Nutritionist Sanne Kramer een afspraak te maken. Wil je dus snel aan de slag? Mail dan direct naar Sanne (Sanne@veelbeter.nl) of neem contact met mij op zodat ik jullie in contact kan brengen.

Liefs!

 

Klaar om te knallen?

Let’s go!

Als jij je voeding écht goed wilt aanpakken, dan is dit heel individueel en specialistisch werk. Alleen dan kan je namelijk maximaal aan de slag met jouw hulpvragen en doelen. Oftewel, maatwerk staat centraal. Het moet tenslotte naadloos aansluiten bij jouw type sport, trainingen, doelen, voorkeuren en lijf. Gaan we dat samen aanpakken?  Lijkt me leuk! 

 

Josette van Toor contact

Plan je strategiesessie

Om zeker te weten dat ik de juiste persoon ben om jou op het gebied van (sport)voeding te ondersteunen plan ik graag een telefonische vrijblijvende strategiesessie met je in. Dus ben je een top- of wedstrijdsporter, of een mega fanatieke en gemotiveerde recreatieve sporter en wil je met je voeding aan de slag? Dan kun je een strategiesessie inplannen.

Tijdens deze sessie zoomen we alvast wat dieper in op je doelen en hulpvragen. Zijn we een match? Dan leg ik je gelijk alles uit over de werkwijze in de praktijk en kunnen we de eerste afspraak plannen. Zo kunnen we zo snel mogelijk starten!

Heb je nog vragen?

Emailadres

Info@Josettevantoor.nl

bezoek mij ( op afspraak)

Josette zit gevestigd in het pand van Veel Beter:
Elektronweg 4, 1362 JP Almere

Logo veel Beter
Logo Team Nl
Josette Contact

Tips & tricks over voeding elke maand in je inbox?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

FAQ

Hoe weet ik zeker dat jij mij kunt helpen?

Weet je bijna zeker dat je aan de slag wilt met je voeding omdat je specifieke symptomen ervaart? Of omdat je er meer winst uit denkt te kunnen behalen? Dan is de kans groot dat ik je kan helpen. Natuurlijk wil je weten of je een match zijn. Dat wil ik ook! Daarom is het handig om een vrijblijvende telefonische strategiesessie in te plannen. Dat kan via deze link. Hierin sparren we over je hulpvraag en zal ik eerlijk aangeven of ik daarin kan ondersteunen. Zo niet, dan kan ik je gericht doorverwijzen. Zo wel, dan leg ik je gelijk alles uit over de ‘hoe’ en ‘wat’.

Spreek ik je snel?

Kan ik mij ook als recreatieve sporter aanmelden?

Jazeker! Ik vind het belangrijk dat jij een sport gerelateerde hulpvraag én een mega dosis motivatie hebt om met je voeding aan de slag te gaan.

Pas dan kan het succesvol worden. Een ook als recreatieve sporter kan je sport gerelateerde hulpvragen hebben natuurlijk! Wil je zeker weten dat ik iets voor je kan betekenen? Plan dan een vrijblijvende gratis telefonische strategiesessie in zodat we kunnen sparren

Kan ik ook bij je terecht als ik geen sporter ben?

Ja en nee! Verwarrend he? Zelf begeleid ik alleen top- en wedstrijdsporters. Maar mijn lieve collega Sanne Kramer begeleid wel recreatieve sporters en mensen die niet (of een beetje) sporten!

Dus wil je afvallen, aankomen, gezonder eten of meer weten over voeding? Dan kan je bij Sanne terecht! Aanmelden kan via Sanne@veelbeter.nl

Kan de begeleiding online plaatsvinden?

Dat kan absoluut. Ik begeleid veel internationale sporters, en zoals je begrijpt is dat altijd online. Wel geef ik de voorkeur aan minimaal één face-to-face moment indien mogelijk. Maar zo niet, geen probleem, dan vinden de consulten plaats via een beveiligde online videoverbinding.

Wat is een strategiesessie?

Een strategiesessie is een vrijblijvend telefonisch contact moment.

Het is bedoeld om te kunnen sparren over je hulpvragen en om zo te kunnen kijken of we de beste match zijn om te kunnen knallen samen. Tijdens dit gesprek zal ik enkele kritische vragen aan je stellen om te bepalen of ik je voldoende goed kan helpen en je bij mij op de praktijk op je plek bent. Zijn we een match? Dan zal ik je natuurlijk ook de werkwijze in de praktijk uitleggen. Een strategiesessie is niet verplicht voor 1 op 1 coaching middels een Quick Scan Pakket. Voor de overige pakketten wel.

Je kunt je sessie hier  inplannen.

Heb ik een verwijzing nodig?

Nee, je hebt géén verwijzing nodig om een afspraak te maken. Heb je een medische indicatie? Dan kan het wel handig zijn om een verwijzing van de (sport)arts te hebben. Maar het is dus niet verplicht.

Kunnen de kosten vergoed worden door de verzekering?

Als sportdiëtist heb ik géén contracten met zorgverzekeringen. In theorie worden de pakketten dus niet vergoed. Wel kun je de factuur indienen bij de zorgverzekering. In sommige situaties krijg je een gedeelte terug (te verrekenen met het wettelijk verplichte eigen risico). Wanneer je bij Zilveren Kruis aanvullend verzekerd bent (1 t/m 4 sterren) heb je éénmalig recht op €120,- vergoeding vanuit ‘voedingsvoorlichting’. Je bent in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor het indienen van de factuur. Ik kan geen garanties geven op vergoeding.

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, het is niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Bestaan er vervolgtrajecten?

Jazeker! We starten altijd met één van de aangeboden pakketten.  Maar het komt heel vaak voor dat sporters het toch fijn vinden om naderhand nog te komen meten of nog kunnen sparren over hun voeding.

En dat is volkomen logisch! Daarom zijn er twee verschillende vervolgpakketten waar ik je alles over zal vertellen zodra je pakket afloopt.

Moet ik sportkleding aan?

Nee, het is niet nodig om sportkleding aan te hebben. We gaan geen actieve (sport)sessie doen.

Werk je met studenten/stagiaires?

Nee, momenteel kan ik geen ondersteuning bieden aan scholieren en/of studenten in welke vorm dan ook.

Ik vind het belangrijk dat jij als student maximale ondersteuning krijgt en door de diversiteit aan werkzaamheden en de drukte in de praktijk kan ik je dat momenteel onvoldoende bieden.

Let’s get social!