21

feb 2017

Almere City Run

Almere City Run

Wat begon als grapje binnen de familie werd werkelijkheid. We zouden met een hele groep meedoen aan de Almere City Run op 12 juni 2016, maar liefst 7 kilometer! We hebben met z’n alle goed getraind en naar het evenement toegeleefd.

Daar kon een sponsor natuurlijk niet bij ontbreken! Vanuit JVT Voedingsadvies heb ik hardloopshirtjes laten drukken voor iedereen. Tevens werd er een commercial van de praktijk op het grote scherm bij de start en finish gedraaid én heeft een fotograaf foto’s gemaakt van het team. JVT Voedingsadvies was dus ruimschoots vertegenwoordigd op het evenement. Helemaal leuk!

Tijdens de voorbereiding heb ik regelmatig de vraag gekregen of ik mijn voeding aanpas voor een race of training van 7km. Zelf gebruik ik geen speciale (sportvoedings)producten voor deze afstand.