Keep your eyes on the prize

Geschreven door Josette van Toor

april 19, 2019

Medailles winnen komt niet door wat je zo nu en dan doet…
Dat komt door hard te werken, door consistent te werken en je op de juiste pijlers te richten. Trainen, rust, ontspanning maar ook zeker voeding. Alle vormen ze een cruciaal onderdeel van het topsportleven.


Een sporter kwam laatst naar me toe en zei dat ze moeite had om zich aan haar voedingsplan te houden wanneer ze afgeleid is door zaken die op de achtergrond spelen. Kan gebeuren! We hebben gezeten en een mindmap gemaakt over wat er nodig is om haar doel te bereiken.

Conclusie: de kracht van het doorzettingsvermogen hebben, is vertrouwen hebben in jezelf. Je doelen niet uit te oog verliezen en bereid zijn daarvoor te willen werken. Ook als dingen even tegen zitten. Mindset is key en de juiste voeding essentieel.

Omdat ik dit meer dan eens terug hoor in de praktijk is het trainen van succes discipline opgenomen in het pakket. Ik ga er graag samen met je mee aan de slag!

#keepyoureyesontheprize #datkanjijook #alleenofsamen #sportdietist #coaching #expert #sport #volleybal #basketbal #rugby #turnen #windsurfen #judo #shorttrack #boccia #handbal #voetbal #crossfit #atletiek #hockey #kickboxen #zeilen #VB #VBV

Wellicht zijn deze blogs ook interessant voor jou:

Voeding voor voetbalsters

Voeding voor voetbalsters

“Ik ging van drie naar vijf/zes keer per week trainen en was benieuwd of voeding me in dit zware schema kon helpen”

Super snelle Bean Sandwich

Wil je een super snelle en verantwoorde lunch? Zo eentje die je letterlijk inpakt en meeneemt voor 'on the go'? Kan...

Een topsport ontbijt maak je zo

Het ontbijt geeft je de gehele ochtend energie en levert belangrijke voedingsstoffen. Tenminste, wanneer je het juiste...